ZUII ORGANIC

Wear flowers on your face!De meest prachtige kleuren, hoogwaardige materialen en de zuiverste natuurlijke ingrediënten komen in de producten van Zuii Organic samen.

Zuii Organic is dé make-up voor de moderne en zelfbewuste vrouw, met een schitterend en uitgebreid kleurenpalet, hoge kleurvastheid, zeer hoogwaardige biologische ingrediënten en unieke huidverbeterende eigenschappen.

De unieke talkvrije make-up van Zuii Organic is gebaseerd op een gepatenteerde melange van bloemenpoeders van biologische rozenknopjes, jasmijn en kamille. Elk product is biologisch gecertificeerd volgens de hoogste normen (BDIH) en is gegarandeerd 100% natuurlijk.

Zuii Organic is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en is bijzonder heilzaam bij rosacea, acne en hyperpigmentatie. De anti-aging formules zijn krachtig verzorgend en helpen de huid te herstellen. Zuii Organic is hierdoor ook zeer geschikt wanneer de huid herstelt van littekens of na een medische ingreep.

De make-up van Zuii Organic is niet getest op dieren en bevat geen petrochemische ingrediënten, geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten, geen talc, geen nanodeeltjes, geen parfum, geen sls, geen polyethyleenglycol, geen gluten en geen parabenen.

Zuii Organic make-up producten voor persoonlijk gebruik zijn in de salon verkrijgbaar.