Make-up

Tijdens een make-upadvies wordt jouw gezicht van een make-up voorzien. Door passend kleurgebruik worden de sterke punten van jouw gezicht geaccentueerd en de minder sterke punten gecamoufleerd. Dit zorgt voor balans in je uitstraling. Je leert ook wat het beste bij jouw huid past. Je ontdekt welke tinten en kleuren bij je huidskleur passen en welke producten goed combineren.Tijdens een make-upbehandeling brengen wij een feestmake-up bij je aan, zodat je er prachtig uitziet voor die speciale gelegenheid.

Cosmo Hilversum werkt met de zuiver natuurlijke make-up van Zuii Organic. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte.

Make-upadvies of -behandeling 30 min
Dit advies sluit goed bij jou aan als je zelf weinig tot geen make-up draagt en graag wil weten hoe je met luchtige make-up je gezicht meer uitstraling kunt geven. We brengen dan een passende basis make-up bij je aan.
Bij een make-upbehandeling kun je een basis feestmake-up aan laten brengen.
Prijs: € 30

Make-upadvies of -behandeling 45 min
Dit advies past bij jou als je zelf gewend bent make-up te dragen, maar toch graag wilt weten wat het beste bij past. Wil je graag voor een gelegenheid opvallend opgemaakt worden? We brengen dan een feestmake-up bij je aan.
Prijs: € 44

Make-upadvies of -behandeling 60 min
In dit advies ontdek je uitgebreid de mogelijkheden die je hebt om diverse soorten make-up aan te brengen. Uiteraard precies afgestemd op jouw huidtype. Tijdens de make-upbehandeling krijg je een uitgebreide feestmake-up. Je hebt dan bijvoorbeeld de mogelijkheid om nepwimpers aan te laten brengen.
Prijs: € 58

Bruidsmake-up
De bruidsmake-up bestaat uit 2 behandelingen, waarvan de eerste behandeling een proef make-up is om jouw wensen voor je mooiste dag te bespreken en make-up aan te brengen, zodat we samen een perfect resultaat kunnen creëren waardoor jij als bruid het best tot je recht komt!
Deze proef behandeling kan je het beste 1 tot 2 maanden voor je grote dag inplannen. De tweede behandeling wordt uitgevoerd op de dag zelf en dan zal de besproken make-up worden aangebracht. Bij deze behandeling wordt een ampul aangebracht, afgestemd op je huidtype, waardoor je make-up langer blijft zitten en naar wens kunnen er eventueel nep-wimpers worden aangebracht.
Tevens is deze behandeling in overleg mogelijk op locatie, hier wordt alleen een extra kilometer vergoeding voor berekend van € 0,19 per kilometer.
Cosmo Hairstyling heeft de gelegenheid ook je bruidskapsel te verzorgen.
Prijs: € 150