HOE MIJN REIS BEGON

Mijn reis als ondernemer begon 5 jaar geleden, toen ik de knoop door hakte voor mezelf dat ik niet vanuit angst, maar vanuit moed wilde leven en mijn droom wilde gaan waar maken om vrouwen haar schoonheid te laten ontdekken.

Vanuit een overenthousiaste status (tegen het onsterfelijke aan 😉 begon ik mijn schoonheidssalon en ik weet nog heel goed hoe onwerkelijk mijn eerste werkdag in mijn eigen bedrijf voelde.
Was ik dit aan het doen? Kon ik dit wel doen?
Want wie was ik om vrouwen haar schoonheid te laten ontdekken?

De dagen volgden en deze werden maanden en daarna jaren.
Het was een ongelofelijk avontuur en ik was als een wild kind in de zandbak aan het bouwen en graven aan mijn kasteel.

Vorig jaar kwam ik tot de conclusie dat ik voornamelijk een zandkasteel van los zand in mijn zandbak had gebouwd en hoe ik er ook om heen groef, het kasteel werd niet steviger, de greppel erom heen, daar in tegen, alleen maar dieper.
Ik voelde me zelf niet meer verbonden met dit kasteel en kon me er niet meer mee identificeren.

Daarom besloot ik vorige zomer radicaal van koers te veranderen en met een ander soort zand aan mijn kasteel te bouwen.
Mijn missie is niet veranderd, ik wil vrouwen haar schoonheid laten ontdekken, maar de vorm is getransformeerd naar authentieke producten van biologische oorsprong met innovatieve merken die streven naar natuurlijke schoonheid.

De kracht van de natuur zit vooral in haar schoonheid en als je deze op jouw huid gebruikt, wordt de eigen kracht van jouw huid versterkt en verbeter je de gezondheid van dit grootste orgaan van jouw lichaam.
Wie kan daarvan niet onder de indruk zijn?!

Daarnaast ben ik tot de overtuiging gekomen dat ik mijn schoonheidsbehandeling een holistische smaak wil geven.
De persoon die in de stoel ligt, wil ik een tijdloos moment van pure ontspanning laten ervaren waarin haar schoonheid bekrachtigt wordt door producten uit de natuur en haar staat van welzijn gekoesterd wordt door een bijzondere mix van massages waardoor ik als schoonheidsspecialiste een unieke bijdrage mag leveren aan haar schoonheid.

Ik wil een ontspannen ceremonie ter ere van haar schoonheid geven, waardoor er voor mij ruimte is gekomen om zelf authentieker als schoonheidsspecialiste te kunnen behandelen en voor haar ruimte is gekomen om een tijdeloos moment, helemaal voor haar alleen, waarin ze even helemaal niets hoeft, als een baby’tje in bad wordt gedaan en daarna in een schoonheidsslaapje gewiegd.

Het is angstaanjagend griezelig mezelf kwetsbaar op te stellen en deze blogs online te zetten, net zoals het beginnen aan deze droom, maar zoals sommige vrouwen die in onze behandelstoel komen liggen, het bijna griezelig kunnen vinden om zichzelf aan onze handen over te geven, uiteindelijk merken ze dat je als eenmaal je vertrouwen geeft, zonder zeker te weten wat je ervoor terug krijgt, hier soms de mooiste dingen uit kunnen ontstaan.

Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.

You may also like