Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is een ontspannende behandeling die je huid exfolieert, reinigt en voedt, waardoor je huid er jonger, zachter en egaler uitziet.

Elke behandeling start met een handenwasritueel. Aansluitend ontvang je een 3-in-1 reiniging van het gelaat, gevolgd door een diepte peeling terwijl je hoofdhuid wordt gemasseerd. Daarna wordt er een biologisch masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een passende dag- of nachtcrème. Na de behandeling ontvang je een persoonlijk huidadvies.

In de behandeling wordt gewerkt met de puur biologische producten van Esse Probiotic Skincare.

Gezichtsbehandeling 40 min
Deze 40 minuten behandeling bereikt in iets minder dan een uur tijd het optimaal haalbare resultaat voor je huid.
Prijs: € 51

Gezichtsbehandeling 60 min
Deze 60 minuten behandeling bereikt in iets meer dan een uur tijd het optimaal haalbare resultaat voor je huid.
Prijs: € 76

Gezichtsbehandeling 90 min
Deze 90 min behandeling heeft tijdens de peeling een uitgebreide ontspanningsmassage voor nek, schouders en gelaat door middel van een massagemasker.
Prijs: € 106

Gezichtsbehandeling 120 min
Naast een uitgebreide ontspanningsmassage voor nek, schouders en gelaat worden ook je handen of voeten gemasseerd. De 120- minutenbehandeling geeft je de best mogelijk behandeling voor je huid en lichaam.
Prijs: € 136

Gezichtsbehandeling kind en jongvolwassene 45 min
Een speciale behandeling voor de jeugd t/m 18 jaar, afgestemd op de jonge huid. Deze behandeling is zonder handenwasritueel.
Prijs: € 35

Gezichtsbehandeling Anti-aging 60 min
De behandeling start met een reinigingsritueel, welke een belangrijke basis legt bij een biologische huidbehandeling. Eerst wordt een duo reiniging toegepast, gevolgd door een duo dieptereiniging. Door het gebruik van 2 soorten reiniging, een gel- en cream cleanser en dieptereiniging, met een speciale BHA-exfoliator waar onder andere melkzuur in zit om huidschade te herstellen, wordt jouw huid extra grondig gereinigd. Hierna worden onzuiverheden verwijderd. Dan zal jouw huid een krachtig ampul ontvangen met hyaluronzuur en extracten van een botox-achtige plant, wat een sterk anti-aging effect heeft. Daarna wordt een anti-aging masker ingemasseerd om het resultaat te bekrachtigen en zullen nek- en schouders weer soepel worden gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een persoonlijk huidadvies.
Prijs: € 96

Gezichtsbehandeling Anti-aging 90 min
De behandeling start met een reinigingsritueel, welke een belangrijke basis legt bij een biologische huidbehandeling. Eerst wordt een duo-reiniging toegepast, gevolgd door een duo-dieptereiniging. Door het gebruik van 2 soorten reiniging, een gel- en een cream cleanser en dieptereiniging, met een speciale BHA exfoliator, waar onder andere melkzuur in zit om schade van de huid te kunnen herstellen, wordt jouw huid extra grondig gereinigd. Hierna worden onzuiverheden verwijderd. Dan zal jouw huid een krachtig ampul ontvangen met hyaluronzuur en extracten van een botox-achtige plant, wat een sterk anti-agingeffect heeft. Daarna wordt een anti-agingmasker ingemasseerd om het resultaat te bekrachtigen en zullen nek- en schouders weer soepel worden gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een persoonlijk huidadvies.
Prijs: € 126
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

esse anti age